bg
VISRESTAURANT

Hoe maak ik Mouselinesaus ?

Mouseline saus en afgeleiden

 
  •  Neem een bokaal waar je soepmixer juist in past
     
  • De boter goed opwarmen
  • alle ingrediënten (ei,citroensap,water,p&z) eventjes mixen
    Nadien tijdens het mixen de WARME boter voorzichtig bijgieten

    smakelijk

    alternatieven :
  • Choron saus :  stukjes tomaat bij doen 
  • Dijonaisesaus :  op smaak brengen met mosterd
  • Béarnaise : + estragon 
                         
  • kruidensaus : allerhande mixen
  Ingrediënten 4PER pers
-------1 eierdooier
5 cl citroensap
5 cl water
goed p&z
200gr. goede boter----------------

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Van Oud naar Nieuw 2018-2019 (3 nachten )
  • Drie overnachtingen in een charmevolle kamer
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Kreeftendiner op 30 december
    met inbegrip van water,wijnen,koffie
  • Flesje champagne op de kamer op 31 december
  • Brunch op 1 janauri 2019
  • Late Checkout tot 14u
  • Fietsen,fietskaarten
  • Wandelroute