bg
VISRESTAURANT

Kookclub April 2016

April 2016

Aperitief Stefanie

 

 

1/3 van een watermeloen, gemixt en gepasseerd

 

1 fles appelsiensap (vers)

 

25 cl Gin

 

25 cl Amaretto likeur

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 

Voorgerecht :Kabeljauw en Asperges

 

 

Dikke asperges schillen en in 4 stukken snijden. Beetgaar opkoken.

 

Kerstomaat, aubergines, p&z, look, olijfolie à 15’ in oven. Pureren en paseren.

 

Asperges opbakken

 

Kabeljauwhaasje, 6’ in oven. Verse garnalen erbij met bieslook.

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 


Hoofdgerecht :Konijnenbil met ham en salie

 

 

Konijnbil uitbenen en open leggen op 2 sneetjes ham + P&Z.

 

Samen plakken met opgewerkt gehakt met eitje, bieslook, salie en pistaches

 

Alles strak oprollen in aluminium papier. 8’ pocheren en snel afkoelen in frigo gedurende 1 uur

 

Van beenderen saus maken. Wortel, ajuin en rode wijn erbij

 

Verse prei versnijden en opstoven

 

Puree en bloemkool erbij serveren

 

Vlees aanbakken gedurende 7 min in oven

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 


Nagerecht :Citroentaart

 

Taartbodem BLIND afbakken

Sabayon van:

 

2 tassen vers citroensap

 

3 tassen suiker

 

4 eieren

 

4 eidooiers

 

à in BAIN MARIE

 

Afkloppen met de machine en bij lauwe temperatuur 350gr zachte boter erbij.
Daarna alles in fond gieten en gedurende 1u in frigo plaatsen.

 

Carameliseren met brander

 

 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
--------------------

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Van Oud naar Nieuw 2018-2019 (3 nachten )
  • Drie overnachtingen in een charmevolle kamer
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • Bagage wordt naar de kamer gebracht
  • Ontbijtbuffet met tal van huisgemaakte producten
  • Kreeftendiner op 30 december
    met inbegrip van water,wijnen,koffie
  • Flesje champagne op de kamer op 31 december
  • Brunch op 1 janauri 2019
  • Late Checkout tot 14u
  • Fietsen,fietskaarten
  • Wandelroute